Mørdrup Lejlighederne

Mørdrup lejlighederne bliver et eksklusivt boligprojekt, ved Kløvermarken 8 i hjertet af Espergærde tæt på indkøbscenter og togforbindelse til København. Boligerne kommer til at få flot udsigt til frie arealer i smukke omgivelser. Projektet består af 39 boliger og 5 erhvervsejerlejligheder i stueetagen. Der bliver 5 typer ejerlejligheder. Lejlighederne får store terrasser eller altaner. Projektet består af fire punkthuse som bliver opført i 3-4 etager.

Lejlighedstyper

  • 80 kvm. åbent køkken, stue, 2 værelser samt badeværelse
  • 95 kvm. åbent køkken, stue, 3 værelser samt badeværelse
  • 110 kvm. åbent køkken, stue, 3 til 4 værelser samt 2 badeværelser
  • 125 kvm. åbent køkken, stue, 3 til 4 værelser samt 2 badeværelser
Boligerne forventes udbudt i projektsalg medio/ultimo august 2018.
Hvis du vil vide mere:
Kontakt: Danbolig Espergærde