Investor

KP Development A/S har en sund egenkapital til rådighed fra stifterne bag selskabet som er benyttet til firmaets første investeringer. Derudover har selskabet indgået samarbejde med forskellige investorer som vil indgå som delinvestorer i kommende projekter, ligesom vi altid selv går med i projekterne med egen kapital.

Hvis du er investor og har interesse i, at investere i ejendomsprojekter indenfor primært boliger i Nordsjælland, til attraktiv rente af op til 15 til 20 % pa. vil vi gerne høre fra dig og fortælle mere om nuværende og kommende investeringsmuligheder. Som investor får du et skræddersyet og sikkert setup igennem KP Development A/S rådgivere. Vi benytter et netværk af professionelle rådgivere indenfor ejendomsmæglere, arkitekter, ingeniører, revisorer, advokater og banker. Vi benytter altid en afbalanceret risikoprofil i forhold til afkast og egenkapital som gør, at projektet vil kunne modstå en eventuel kommende lavkonjunktur i ejendomsmarkedet.

Til start får du som investor præsenteret et konkret projekt hvor detaljer omkring projektet indgår. Tid, afkast, formål, kapitalbehov samt projektets totaløkonomi. Ligeledes vil du blive forelagt udkast til låneaftale og gældsbrev hvoraf vilkår og sikkerhed fremgår.

Er du herefter interesseret konkret i investering meddeler du størrelse på investeringsbeløb, navn og firma på udlåner, hvorpå vores rådgiver tilpasser dokumenter til den aktuelle sag. Når disse dokumenter er underskrevet af parterne ,overføres pengene til vores advokatfirma som herefter indestår for at pengenes benyttes til den aftalte investering, og vil ligeledes følge projektet og sikre at projektet forløber som planlagt samt sikre at udlåner for udbetalt sit udlån og renter før KP Development A/S får sit udbytte.