KP Development

Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan KP Development A/S (”vi” eller ”os”) behandler dine personoplysninger. Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan KP Development A/S (”vi” eller ”os”) behandler dine personoplysninger.

1. Dataansvarlig

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger, er:

KP Development A/S
CVR: 38518356
Donsevej 4
2970 Hørsholm

info@KPDevelopment.dk

+4570254700

2. Beskrivelse af behandlingen

2.1 Kunder

Formål
KP Development indsamler personoplysninger omkring kunder, samarbejdspartnere, leverandører og partnere herunder kontaktperson hos virksomheden.
Formålet med at indhente disse oplysninger er at kunne lave en kontrakt med virksomheden.

Kategorier af personoplysninger
Vi indsamler oplysninger fra registrerede selv.

Behandlingsgrundlag
Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet ovenfor baseret på følgende behandlingsgrundlag Artikel 6.1.a (samtykke)

Modtagere
Vi kan deler ikke dine oplysninger uden samtykke.

Opbevaring
Vi vil opbevare personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt.
Oplysningerne bliver opbevaret i vores CRM system. Såfremt kontaktpersonen skifter stilling bliver disse oplysninger slettet fra CRM systemet.

CRM løsningen er cloudbaseret. Data er placeret indenfor EU.

2.2 Medarbejdere

Formål
KP Development indsamler person-oplysninger hos KP Developments medarbejdere. Formålet er at kunne lave en gældende ansættelseskontrakt, udbetale løn og tilbyde relevante videreudviklingstilbud.

Kategorier af personoplysninger
Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om vores medabejdere:
b) Almindelige personoplysninger: Navn, email, telefonnr., Adresse, CV og ansøgning, CPR nummer, Kontooplysninger, Kontaktoplysninger på pårørende, Ansættelseskontakt, Performancehistorik

Kilder
Vi indsamler oplysninger hos den registrerede selv.

Behandlingsgrundlag
Artikel 6.1.b (nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, som du er part i)
Artikel 6.1.c (nødvendig for at KP Development kan overholde en retlig forpligtelse, i forhold til bogføringsloven)§ 11 i databeskyttelsesloven, for så vidt angår oplysninger om CPR-nummer.

Modtagere
Vi indsamler oplysninger hos den registrerede selv.

Opbevaring
Personoplysningerne bliver opbevaret på SharePoint, som en del af office 365. Placeret indenfor EU.

2.3 Jobansøgere

Formål
KP Development indsamler person-oplysninger om jobansøgere

Kategorier af personoplysninger
Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om jobansøgere:
c) Almindelige personoplysninger: Navn, email, telefonnr., Adresse, CV og ansøgning

Kilder
Vi indsamler oplysninger hos den registrerede selv, eller får oplysningerne tilsendt af rekrutteringsbureau.

Behandlingsgrundlag
Artikel 6.1.a (samtykke)
Jobansøgere giver samtykke til at vi behandler oplysningerne, idet de selv fremsender det .

Modtagere
Vi kan deler ikke dine oplysninger uden samtykke.

Opbevaring
Personoplysningerne bliver opbevaret på SharePoint, som en del af office 365. Placeret indenfor EU.

2.4 Markedsføring

Formål
Personoplysninger anvendes til markedsføringsmæssige formål, herunder at målrette vores kommunikation med dig på baggrund af dine interesse- og fokusområder samt sende dig relevant markedsføring i form af bl.a. nyhedsbreve.

Kategorier af personoplysninger
Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:
a. Almindelige personoplysninger:
·       Navn*, adresse*, email*, telefonnummer*,
·       Indkøbshistorik, brug af digitale ydelser

Kilder
Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder:
·       Direkte fra dig
·       Online kilder f.eks. sociale medier, der er offentligt tilgængelige
·       Cookies
·       Mails, telefonsamtaler og kontrakter mellem dig og os

Behandlingsgrundlag
Vi behandler dine personoplysninger, som beskrevet ovenfor, baseret på følgende behandlingsgrundlag:
Artikel 6.1.a (samtykke)

Modtagere
KP Development anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google Analytics kan også videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på KP Developments websites og fremgår af http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.  Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver KP Development ikke data om din brug af tjenesterne på virksomhedens websites.

Opbevaring
Vi vil opbevare personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt.

3. Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder:

  • Du har ret til at anmode om indsigt i, berigtigelse af eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
  • Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at tilbagekaldelse dit samtykke, fx via email anmodning.

Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde. Dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

Sidst opdateret: 18. juli 2018

Cookiepolitik for kpdevelopment.dk
KP Development ønsker at tilbyde en overskuelig hjemmeside med det indhold, der er mest relevant for dig. For at det kan lade sig gøre, bruger vi teknologier, som kan indsamle oplysninger om dig, og om hvordan du og andre besøgende bruger www.rismasystems.com (“Hjemmesiden”). Vi ønsker med denne politik at skabe gennemsigtighed og give dig et fuldt overblik over, hvad behandlingen af dine oplysninger indebærer, hvad du skal være opmærksom på, samt hvilke muligheder du har for at modsætte dig behandlingen.

Behandling af personoplysninger ved brug af cookies
KP Developments brug af cookies kan medføre behandling af personoplysninger, og vi anbefaler derfor, at du også læser vores privatlivspolitik, som beskriver vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i denne forbindelse.

Samtykke
Ved at bruge hjemmesiden, giver du samtykke til, at KP Development bruger cookies som beskrevet i skemaet nedenfor, medmindre du med dine browserindstillinger har fravalgt cookies. Hvis du ikke har fravalgt cookies på tidspunktet for afgivelse af samtykke, kan du tilbagetrække samtykket ved at blokere cookies i din webbrowser. Flere oplysninger, om hvordan du kan blokere og slette cookies, forefindes lige nedenfor under afsnit Hvordan undgår og sletter du cookies?.

Hvad er cookies?
Cookies er små tekstfiler, som hjemmesiden kan anbringe på din computers harddisk, smartphone eller andet elektronisk udstyr. Ordet “cookies” betyder i denne politik og i samtykket dog også andre former for automatisk dataindsamling, f.eks. Flash-cookies (Local Shared Objects), Web Storage (HTML5), Javascripts eller cookies sat ved brug af andet software. Ordet “cookies” omfatter også oplysninger om MAC-adresse og andre oplysninger om dit device.

Cookies kan både blive brugt af KP Development og af tredjeparter.

Der findes grundlæggende to typer cookies: midlertidige og permanente. De midlertidige cookies er knyttet til det aktuelle besøg på hjemmesiden og slettes automatisk, når du lukker din webbrowser. De permanente cookies vil derimod blive lagret på dit udstyr. Permanente cookies sletter sig selv efter en vis periode, men vil blive fornyet hver gang du besøger Hjemmesiden.

Du kan i skemaet under afsnit Hvilke cookies bruges og til hvilke formål? finde mere information, om hvilke cookies der bruges og til hvilke formål.

Hvordan undgår og sletter du cookies?
Hvis du ikke ønsker, at KP Development sætter eller læser cookies på dit udstyr, så har du til enhver tid mulighed for at fravælge cookies i din webbrowser, hvor du kan vælge, hvilke cookies der skal tillades, blokeres eller slettes. Hvordan du gør det afhænger af, hvilken browser du anvender. Husk, at bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle. Du skal som bruger være opmærksom på, at hjemmesiden ikke vil fungere 100 % optimalt, hvis du sletter eller blokerer cookies.

Hvilke cookies bruges og til hvilke formål?
Nedenfor kan du se, hvilke cookies hjemmesiden bruger, til hvilke formål de enkelte cookies bruges, hvem der sætter den enkelte cookie, og hvor længe cookies opbevares på dit udstyr:

Google Analytics (Permanente cookies)

Formål: KP Development anvender Google Analytics-cookies til at indsamle statistik om, hvordan besøgende bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre brugeroplevelsen. Google Analytics-cookies gemmer oplysninger om de sider, brugerne besøger, hvor længe de er på webstederne, hvordan de ankom til webstederne, og hvad de klikker på. Endvidere bruges disse cookies til at opdele anonymiseret data fra besøgende i segmenter ved hjælp af ” demografi og interesser i Google Analytics.

Ansvarlig (dataejer): Google

Hvor længe opbevares cookien?
Hvor længe en cookie lagres på din computer varierer afhængig af, hvad cookien bruges til. Nogle slettes, når du lukker din browser, andre lagres i flere år. Typisk “lever ” en cookie i op til to år, fra du sidst besøgte sitet.

Facebook (Permanente cookies)

Formål: KP Development anvender Facebook Social plugin til at connecte vores hjemmeside med vores Facebook-profil. Facebook-cookies registrerer brugeradfærd på vores website, samt individualiere vores markedsføring på Facebook.

Ansvarlig (dataejer): Facebook.com

Hvor længe opbevares cookien?
Hvor længe en cookie lagres på din computer varierer afhængig af, hvad cookien bruges til. Nogle slettes, når du lukker din browser, andre lagres i flere år. Typisk “lever ” en cookie i op til to år, fra du sidst besøgte sitet.

LinkedIn (Permanente cookies)

Formål: KP Development anvender Linkedin Social plugin til at connecte vores hjemmeside med vores Linkedin-profil. Linkedin-cookies registrerer brugeradfærd på vores website, samt individualiere vores markedsføring på linkedin.

Ansvarlig (dataejer): Linkedin.com

Hvor længe opbevares cookien?
Hvor længe en cookie lagres på din computer varierer afhængig af, hvad cookien bruges til. Nogle slettes, når du lukker din browser, andre lagres i flere år. Typisk “lever ” en cookie i op til to år, fra du sidst besøgte sitet.

Youtube (Permanente cookies)

Formål: KP Development anvender youtube for at indlejre og vise youtube-videoer på vores hjemmeside. Youtube sætter derfor cookies for at tracke besøgsadfærd og individualisere vores markedsføring på Youtube.

Ansvarlig (dataejer): Youtube.com

Hvor længe opbevares cookien?: 
Hvor længe en cookie lagres på din computer varierer afhængig af, hvad cookien bruges til. Nogle slettes, når du lukker din browser, andre lagres i flere år. Typisk “lever ” en cookie i op til to år, fra du sidst besøgte sitet.

Doubleclick (Permanente cookies)

Formål: KP Development anvender cookies fra Doubleclick til at optimere Google Adwords annoncekampagne for KP Development i Googles annoncenetværk. Samtidig anvendes disse cookies til målrette reklamer specifikt til folk, som har besøgt vores hjemmeside, samt måle på effekten af KP Development annoncer.

Ansvarlig (dataejer): Doubleclick.net

Hvor længe opbevares cookien?
Hvor længe en cookie lagres på din computer varierer afhængig af, hvad cookien bruges til. Nogle slettes, når du lukker din browser, andre lagres i flere år. Typisk “lever ” en cookie i op til to år, fra du sidst besøgte sitet.